КОМПАНІЯ RENAULT В УКРАЇНІ РЕКОРДНО ЗБІЛЬШИЛА ПРОДАЖІ ТА ЧАСТКУ РИНКУ У 2019 РОЦІ

З 2015 року бренд Renault утримує лідерство на українському автомобільному ринку. 5 років поспіль лідерські позиції Renault досягаються завдяки виваженій ціновій політиці, сильній дилерській мережі, якісному сервісу та інноваційним фінансовим інструментам.

Renault – безперечний лідер автомобільного ринку України з 2015 року.

За результатами* 12 місяців 2019 року бренд Renault:

  • №1 на ринку легкових і комерційних автомобілів (з часткою ринку 17,36%). У 2019 році компанія Renault в Україні реалізувала 16 944 а/м.
  • №1 в комерційному сегменті (з часткою ринку 28,3%).
  • №1 на ринку легкових автомобілів (з часткою ринку 16,4%).
  • Модель Renault Dokker №1 в сегменті комерційних авто.
  • №1 в корпоративному сегменті (з часткою ринку 25,9%).
  • Duster, Logan та Sandero в ТОП-5 найпопулярніших моделей.

У 2019 році Renault в Україна показала позитивну динаміку продажів. В Україні було продано 16 944 автомобіля Renault - цей показник на 56,4% більше, ніж роком раніше. За підсумками 2019 ринкова частка Renault Україна виросла на 4,85 пп і склала рекордні 17,36%.

У 2019 році на українському ринку з'явилася новинка від Renault - новий Kadjar. Атлетична та виразна статура, стильна та унікальна зовнішність - все це про новий кросовер Renault, який полонив серця. В  модельній лінійці крім Renault Kadjar, представлено ще п'ять SUV. Це моделі: Sandero Stepway, Captur, Duster та Koleos. Таке розмаїття найпопулярнішого типу автомобіля дозволяє Renault задовольняти  запити більшості покупців. Багато хто мріє про кросовери, адже вони дуже зручні та універсальні.

Одразу три моделі Renault увійшли до ТОП-5 найпопулярніших моделей в Україні: Duster (5 224 проданих авто), Logan (4 497 авто) та Sandero (3 225 авто).

Бренд Renault сприяє збільшенню проникнення електротранспорту в Україні. Протягом 2018-2019 рр. компанія «Рено Україна» передала 17 електромобілів Renault компанії ДТЕК для обслуговування електромереж столиці. Економія та зменшення викидів в атмосферу є очевидними перевагами залучення такого транспорту до автопарку.

Компанія Renault щорічно виступає автомобільним партнером Днів поля, де експерти галузі, виробники і бізнес-партнери зустрічаються для обміну досвідом та ознайомлення з новинками як сільськогосподарської сфери, так і суміжних областей. У 2019 році відбулося 6 масштабних Днів поля за активної участі розгалуженої дилерської мережі Renault. В різних частинах України автомобілі Renault представляли агробізнесу широкий модельний ряд та наочно демонстрували позашляхові переваги.

У листопаді журнал "Фокус" представив щорічний рейтинг найкращих роботодавців України. Редакція обрала 10 галузей економіки, які формують ВВП України, та разом з галузевими експертами відібрала ТОП-3 найкращих роботодавців. Згідно з рейтингом компанія «Рено Україна» знаходиться в ТОП-3 роботодавців автомобільної галузі 2019 року.

Родина дилерських центрів Renault міцніє та зростає. Протягом 2019 було оновлено 26 дилерських центрів згідно з концепцією бренду French design & Easy life та зонуванням салон-сервіс, а на мапі з’явилися нові центри Renault в містах Ізмаїл та Кременчук. В Україні зараз 35 центрів Renault, але цього року компанія продовжить розвиток дилерської мережі.

Лідерські позиції на ринку і стрімкий розвиток компанії є підтвердженням професіоналізму великої і дружньої команди Renault, яка продовжує активно працювати над утриманням першого місця на українському автомобільному ринку.

Renault - бренд №1 на автомобільному ринку 5 років поспіль.

Дякуємо, що обираєте Renault!

https://www.youtube.com/watch?v=uULd5_iiB4w

П’ять років поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

*Дані Auto-Consulting за 2019 рік.